Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міністерство освіти: скасування ЗНО та продовження карантину – фейк

Міністерство освіти: скасування ЗНО та продовження карантину – фейк

Інформація про скасування ЗНО та продовження карантину до 15 травня є неправдивою. Раніше несправжній наказ поширили серед освітян та батьківських комітетів.

Про це повідомили у міністерстві освіти та науки України на офіційній сторінці у фейсбук.

Зловмисники сфальсифікували наказ про скасування ЗНО через начебто виданий указ про продовження карантину до 15 травня.

Якщо Уряд ухвалить рішення про продовження карантину, Міністерство освіти і науки повідомить про це на офіційних ресурсах, а також надішле відповідні листи місцевим управлінням освіти, – повідомили у пресслужбі МОН.

Інцидент також прокоментувала виконувач обов'язків міністра освіти та науки України Любомира Мандзій.

Це не просто підробка документу Міністерства з моїм підписом, це дезінформація наших освітян, учнів та їхніх батьків, яка може мати дуже негативні наслідки. І все це через те, що хтось вирішив невдало пожартувати, – підкреслила посадовиця.

За словами Любомири Мандзій, міністерство освіти уже звернулося до поліції. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.

Що насправді відомо про карантин в Україні?Кабінет міністрів видав постанову, за якою з 12 березня у закладах загальної й вищої освіти, мистецьких і спортивних школах, дитячих садочках запроваджують дистанційне навчання. Карантинні заходи триватимуть до 24 квітня. ЗНО планують провести влітку цього року.

Джерело




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: