Вхiд на сайт
Авторизацiя

Третя смерть від коронавірусу в Україні

Третя смерть від коронавірусу в Україні
В Івано-Франківську в обласній клінічній лікарні померла 56-річна жінка, у якої підтвердили коронавірус. Таким чином в Україні вже три смертельні випадки від коронавірусу.

У жінки спочатку була просто висока температура і сухий кашель, але потім самопочуття погіршилося. Жінці діагностували грип "А" та ішемічну хворобу серця, а також були ускладнення у вигляді пневмонії.

Керівник обласної ОДА Віталій Федорів розповів, що саме в неї діагностували коронавірус. Згодом Міністерство охорони здоров'я підтвердило 21 випадок COVID-19.

У МОЗ заявили, що пацієнтка поступила в лікарню у важкому стані. Тривалий час вона займалась самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після госпіталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19.

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 21 позитивний результат на COVID-19.

Як інформує Центр громадського здоров’я, наразі підтверджені захворювання на коронавірус в таких областях:

10 випадків у Чернівецькій області (1 летальний, померла 33-річна жінка);
2 випадки у Житомирській області (1 летальний, померла 71-річна жінка);
2 випадки у Київській області (йдеться про нардепа Сергія Шахова та його дружину)
2 випадки у Дніпропетровській області
1 випадок у Донецькій області;
1 випадок у Житомирській області
3 випадки у Києві.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: