Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сміттєвий колапс: що робити, аби подолати проблему із засмічуванням Закарпаття

Сміттєвий колапс: що робити, аби подолати проблему із засмічуванням Закарпаття

Сміттєвий колапс – справжня проблема для Закарпаття. Особливо добре всю красу видно з настанням весни. Питання несанкціонованих смітників – одне з найболючіших питань для закрпатців та антирейтингу для краю. Чи є сенс штафувати за несанкціоноване сміття, хто має нести за це відповідальність, та що про це кажуть закарпатці, розповідають у сюжеті "М-студіо".

Нещодавнов.о. голови Олексій Гетманенко під час засідання з питань роботи Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та проблемних питань, заявив, що штрафувати за те, що люди викидають сміття у річках, лісах, та інших не встановлених для цього місцях – не потрібно.

Закарпатці ж з такою позицією в.о. голови Закарпатської ОДА не погоджуються, деякі навіть вважають, що штрафи треба підвищити Поки Олексій Гетьманенко вважає штрафи неефективною мірою, закарпатці у соціальних мережах діляться світлинами забрудненого краю .Тож прохання і до чиновників, дослухатись до закарпатців, і краще вирішувати цю проблему, адже в області одиниці санкціонованих полігонів для вивезення сміття, досі нема сміттєпереробного заводу, однією з так званих принад Закарпаття - гори сміття, та експорт його за кордон – річками. Європейські сусіди потім прибирають ці тоннивідходів, нас штафують, однак,віз і нині там. Тож чи варто відміняти штафи за сміття? Питання, на яке кожен може дати відповідь самостійно.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: