Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода у вихідні. В Україну йдуть заморозки і сніг

Погода у вихідні. В Україну йдуть заморозки і сніг

У столиці мокрий сніг, температура вдень до +7.

У вихідні в Україні похолодає, в деяких регіонах очікується мокрий сніг. Максимальна температура в суботу, 14 березня, становитиме 12 градусів тепла, а в неділю, 15 березня, +9. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 14 березня, на півночі та північному заході країни мокрий сніг. На сході країни синоптики прогнозують невеликий дощ. В інших регіонах буде хмарно. Температура вдень у північних та західних областях підніметься до 7 градусів тепла, а вночі похолодає до +2. У східному регіоні вдень +7...+11, а вночі - +2...+6. На півдні країни температура повітря вдень прогріється до +14, а вночі стовпчик термометра опуститься до +5...+7. У більшій частині центральних областей опадів не очікується, мокрий сніг прогнозують лише в Київській області. Вдень середня температура в цьому регіоні становитиме близько 8 градусів тепла, а вночі - +2...+4.

У Києві мокрий сніг, температура повітря вдень +5...+7, а вночі - +2...+4.

У неділю, 15 березня, на всій території України буде мінлива хмарність. У північних, східних, західних і центральних областях температура вдень +3...+5, а вночі в цих регіонах очікуються заморозки до -4. На півдні країни вдень до 6 градусів тепла, а вночі - від -1 до +1. У Криму вдень +5...+7, а вночі - +2...+4.

У Києві вдень буде до 5 градусів тепла, а вночі - до 4 градусів морозу.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: