Вхiд на сайт
Авторизацiя

Газ для авто продовжує дешевшати

Газ для авто продовжує дешевшати

Середня ціна автогазу в роздробі опустилася нижче 11 грн за літр.

Роздрібні мережі знизили вартість скрапленого газу в межах 5-10 коп. за літр. Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку "Консалтингової групи А-95".

Найбільша консолідована мережа групи "Приват" знизила ціни на 3-8 коп. за літр, до 10,30-10,37 грн за літр. В мережі “БРСМ-Нафта” автогаз подешевшав на 9 коп. за літр, до 11,00 грн за літр. На 10 коп. за літр ціна на ЗВГ опустилася в мережах Chipo і "Род-Ник" (див. табл.)

Середня по країні ціна знизилася до 10,98 грн за літр. Останній раз нижче 11,00 грн за літр середня роздрібна ціна газу опускалася рівно рік тому - в березні 2019 р. Співвідношення ціни автогазу до ціни бензину А-95 опустилася до 41,5% (для порівняння 4 березня 2019 року це співвідношення становило 36,9%).

Роздрібні ціни автогазу почали знижуватися в кінці січня. З того моменту середня ціна на АЗС опустилася на 15% або на 1,53 грн за літр.

Як повідомлялось раніше, роздрібні ціни продовжують опускатися в відповідь на обвал цін на оптовому ринку, які з кінця грудня по середину лютого зменшилися на 18% або 3460 грн за тонну. З 20-х чисел лютого зниження оптових цін припинилося.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: