Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Чекаємо на свято футболу": півзахисник "Минаю" поділився очікуваннями від кубкової гри з "Інгульцем"

"Чекаємо на свято футболу": півзахисник "Минаю" поділився очікуваннями від кубкової гри з "Інгульцем"

Василь Пиняшко поділився враженнями від турецького збору і очікуваннями від матчу на Кубок України.

Про це інформує сайт "Лобда" із поликанням на пресслужбу ПФЛ.

Півзахисник Минаю, який вже залишив турецьку землю, Василь Пиняшко поділився враженнями від спарингу з Оболонню-Бровар (1:1) цієї неділі, а також розповів про підготовку команди до 1/4 фіналу Кубка України з "Інгульцем".

— Ваша команда за кілька днів зіграє матч на Кубок України. Задоволені останньою репетицією до першого офіційного матчу у 2020 році?

— Думаю, що можемо бути задоволені грою. Звісно, хотілося перемогти, але бувають і такі результати. У Туреччині створені хороші умови для проведення зборів. Сьогодні тренерський штаб у кожному із таймі здійснював ротацію. Грали двома складами, адже необхідно було перевірити всіх хлопців.

— У кінці другого тайму далася взнаки форсована підготовка вашої команди? Все ж Оболонь-Бровар свій перший офіційний матч зіграє аж через три тижні?

— Звісно, у функціональному таймі краще готові, ніж наш суперник. У нас вже збори тривають протягом 12-ти днів, мали можливість провести якісні спаринги. Кияни, навпаки тільки розпочинають свій останній збір, тому готовність команд зіграла свою роль наприкінці матчу.

— Вихід до 1/4 фіналу Кубка України не завадить команді якісно підготуватися до чемпіонату?

— Кубкова гра — це завжди неймовірні емоції. Наші вболівальники чекають на кубкове протистояння, адже для них це дуже велике свято. Багато із наших гравців раніше не мали можливості грати на такій стадії турніру, тому кубкова гра піде нам тільки на користь.

— Як готуватиметеся безпосередньо до гри з Інгульцем?

— Уже в понеділок повертаємося додому, отримаємо один день на відпочинок і потім у режимі одного тренування на день готуватимемося до домашнього матчу з Інгульцем. Будемо ретельно розбирати гру суперників і сподіваюся зможемо подарувати нашим вболівальникам справжнє свято футболу.

— Ваш тренер був на матчі Інгульця, а на вашому спарингу був присутній скаут вашого майбутнього суперника. Це відіграє якесь значення?

— Звісно, потрібно ретельно розібрати тактичні схеми суперника, вивчити сильні та слабкі сторони Інгульця. Потрібно подивитися за пересуванням гравців на полі по ходу матчу. Чудово, що у нас є можливість подивитися наживо гру суперника.

— Фактор власного поля відіграє важливу роль у матчі 11 березня?

— Надзвичайно приємно, що зможемо зіграти на своєму рідному стадіоні. Це для нас великий плюс. Наші вболівальники і так ходять на матчі, проте, думаю, що фан-клуб ще підготує різні цікавинки. Чекаємо на справжнє свято футболу. Налаштовуємося виключно на позитивний результат.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: