Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смачну піцу з доставкою замовляйте в La П'єц

Смачну піцу з доставкою замовляйте в La П'єц
Якщо ви бажаєте швидко і вельми смачно перекусити, влаштувати в офісі ланч під час вирішення важливих питань або навіть пообідати, пригостити дітей чи своїх друзів в себе вдома, то в цьому вам неодмінно допоможе доставка піци в Івано-Франківську, яка пропонується від La П’єц. Вам не доведеться довго чекати, а також ви зможете обрати найулюбленіший рецепт відомої італійської страви.

Для кожного, хто забажає замовити піцу в La П’єц, надається можливість поласувати м’ясною, вегетаріанською, гострою, рибною, сирною чи навіть солодкою стравою зі хрусткою скоринкою, неймовірним ароматом та видатним смаком. Також ви можете додатково обрати свіжі салати і напої, щоб задовольнити голод та отримати поживні страви за доступними цінами «в комплекті».

Кожна італійська піца з асортименту La П’єц готується в справжній дровяній печі, з високоякісних і найсвіжіших інгредієнтів, професійними піцайоло. При цьому приготування піци починається виключно тоді, коли ви залишили оператору замовлення – замішується тісто, готуються всі необхідні інгредієнти для начинки. Такий підхід гарантує максимальну свіжість і якість ароматної страви.

Асортимент італійської піци на дровах


Рецепти піци підібрані у відповідності до попиту клієнтів, тому в асортименті ви завжди знайдете традиційні рецепти, що є дуже популярними та ексклюзивні. Також в La П’єц готується фірмова піца, до складу якої входять шинка і італійський делікатес Прошуто, баварські ковбаски та салямі, сир моцарела і томатний соус. Крім того ви можете обирати на свій смак піцу:

• м’ясну (Цезаріо та Поло з куркою, Вітелло з м’якою телятиною);
• рибну (Тоно з тунцем, Аль сальмоне, приготовану з лососем);
• вегетаріанську (Маргарита чи Вегетаріано);
• гостру Діабола з хрустким перцем чілі;
• Меланзану з свіжими баклажанами;
• Капрічозу з грибами;
• традиційну Салямі;
• з вишуканими сирами Кватро Формаджі або закриту Кальцоне аль Форно;
• солодку Дольче з бананом, грушею, нутеллою.

Також ви можете замовити смачну піцу Парма або Прошуто, до складу яких входить вишукана італійська шинка. Додатково для тих, хто надає перевагу власним рецептам, надається можливість створити піцу з інгредієнтів, які ви оберете самостійно з запропонованих на сайті La П’єц. Це можуть бути свіжі овочі, куряче м’ясо, зелень, оливки або консервована кукурудза, ананаси, сири пармезан, моцарела, фета, рікота та навіть дорблю, копченості, соуси, шампіньйони, лосось.

Як замовити доставку смачної піци по Івано-Франківську?


Щоб замовити італійську піцу на дровах з швидкою і безкоштовною доставкою в Івано-Франківську, вам достатньо звернутися до La П’єц зручним способом – по телефону чи через онлайн форму. Доставка виконується від 29 до 59 хвилин, а тривалість подорожі кур’єра залежить від вказаної вами адреси. Вже зараз ви можете обрати і замовити смачну страву, а також уточнити, коли ваша піца приїде, щоб через короткий час вже насолоджуватися улюбленою стравою.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: