Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Винні зірки" і не тільки: п'ять найкращих фільмів для вечірнього перегляду

"Винні зірки" і не тільки: п'ять найкращих фільмів для вечірнього перегляду

Видався тяжкий робочий день? Якщо так, то у будь-якому випадку допоможе виправити ситуацію чудовий вечір з смачними стравами та якісним фільмом. Але є одна проблема. Хорошу стрічку не так легко знайти. І щоб ви не витрачали час на пошук якісної, цікавої, приємної кінокартини, ми зробили цю важку справу за вас. Тримайте 5 фільмів, які будуть доречними для перегляду як наодинці, так і з коханою людиною.

«Винні зірки» (2014)
Стрічка знята на основі роману Джона Гріна. Режисер Джош Бун. Головні ролі виконали Шейлін Вудлі та Енсел Елгорт. Непроста історія кохання двох підлітків. Є над чим задуматися. Сюжет досить стандартний, але історія чіпляє. До речі, для мене завершення було досить неочікуваним. Навіть попри важку хворобу ці двоє закоханих не забували насолоджуватися життям. Вони цінували кожну секунду, яку проводили разом. Є моменти, які і створюють сенс нашого існування. Можливо, смерть не в силі подолати сильну магію любові? Чи треба чогось боятися, якщо ти знаєш, що тебе до останнього подиху буде кохати твоя половинка? Після перегляду у мене з’явилось одне цікаве бажання – побачити свій похорон. Заінтригувала? Тоді точно подивіться згаданий фільм.

"Винні зірки" і не тільки: п'ять найкращих фільмів для вечірнього перегляду


«Шлях додому» (2019)

Звичайна мелодрама. Режисер Чарльз Мартіна Сміт. Ця стрічка чудово підійде для теплого сімейного вечора. Собака Белла загубила свого господаря, який добре турбувався про неї. Ймовірно, вона вже ніколи не побачить його знов. На жаль, сотні кілометрів між ними. Незважаючи на це, Белла сподівається, що повернеться назад додому. Тому рішуче починає шукати вихід з цієї складної ситуації. Робить усе можливе і неможливе, щоб ще раз насолодитися обіймами з господарем. Для цього спочатку треба буде пройти через чималу кількість випробувань. Чи вистачить сил у собаки побороти усі труднощі, які очікують на неї? Не буду забігати наперед. Подивитесь, дізнаєтеся. Скажу одне, любов здатна провести через будь-які небезпеки. Враження – ніби ви разом з Беллою долаєте усі ці незабутні пригоди.

"Винні зірки" і не тільки: п'ять найкращих фільмів для вечірнього перегляду


«Дружба і ніякого сексу?» (2014)

Легка комедія. Тема, напевно, близька кожному. Ох, ця «френдзона». Головний персонаж – молодий хлопець Уоллес. Він переживає важкий період у своєму житті. Розрив стосунків з колишньою дівчиною неабияк засмутив героя. Уявіть, дівчина зрадила йому з викладачем в медичній школі. Та згодом обставини склалися найкращим чином. Уоллес на вечірці свого друга Алана знайомиться з неймовірною дівчиною Шанталь. Уже з перших хвилин їхнього спілкування між ними з’являється особливий зв’язок. Вони розуміють, що ніби створені один для одного. Але чи зможуть закохані побудувати міцні серйозні стосунки? Маленький спойлер: очікуйте happy-end, але нестандартний. До речі, акторський склад досить хороший. Чого тільки вартує Деніел Редкліфф (так, це той, хто зіграв Гаррі Поттера).

"Винні зірки" і не тільки: п'ять найкращих фільмів для вечірнього перегляду


«Чудо» (2017)

Плакала більше, ніж коли дивилася «Хатико: самый верный друг» (2008). Тут розповідається про життя хлопчика з «незвичною зовнішністю». Сподобалось, що показано, як його родина переживає цю ситуацію. Усі члени сім’ї намагаються допомогти адаптуватися у жорсткому світі беззахисній дитині. Передані почуття не залишать байдужим нікого. Любов близьких інколи допомагає подолати найскладніші іспити життя. Крім того, тема зовнішнього вигляду завжди актуальна. Тільки тут вона зображена трохи з іншого боку. Кожен побачить щось своє. Після перегляду є над чим подумати. Невже зовнішність насправді настільки вважлива? Чому люди звертають увагу на неї? Навіщо дозволяють собі так ображати один одного? Однак завершення залишає нам надію на краще.

"Винні зірки" і не тільки: п'ять найкращих фільмів для вечірнього перегляду


«Прихована краса» (2016)

Уже перші кадри викликають неймовірне захоплення. Операторська робота не дозволить вам вимкнути цей фільм. Знято так круто, сучасно, чуттєво. Потім підключається сюжет. Він доволі спокійний і витриманий. Має певний свій стиль. Проте найбільше мене вразили образи, які тут присутні. Кохання, Час, Смерть. Вони супроводжують усе наше життя. Люди по-різному до них ставляться. Однак кожен зустрічав їх у своєму житті. Стосунки головного героя з цими поняттями не прості. «А чому?» – спитаєте ви. Не скажу. Перегляньте стрічку. Знайте багато відповідей на важливі питання. Деколи доводиться тікати від правдивої реальності, яка робить боляче. Шукаємо причину проблем. Питаємо: «Чому так, а не інакше?». Впевнена, ваше ставлення до життя і смерті зазнає змін. Можливо, смерть не така жахлива? Чи є в ній якась краса? Розв’язка для мене стала неочікуваною.

"Винні зірки" і не тільки: п'ять найкращих фільмів для вечірнього перегляду


Дякую за увагу! Сподіваюсь, згадані фільми вам сподобаються. Принаймні гарний вечір з ними точно гарантовано. Приємного перегляду!

Яна Созанська,
студентка відділення журналістики УжНУ


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: