Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 25 лютого 2020 року: що чекає Тельців, Стрільців, Риб та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на 25 лютого 2020 року: що чекає Тельців, Стрільців, Риб та інші знаки Зодіаку
Прогноз на вівторок радить Тельцям і Ракам бути максимально обережними, а Близнюкам і Левам гарненько подумати про своє майбутнє. Пропонуємо читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на вівторок, 25 лютого.

Овен
Овнам 25 лютого радять відкритися перед близькими людьми. Іноді ви замовчуєте настільки важливі речі, що це може привести до негативних наслідків. Не соромтеся говорити про наболіле і вас почують.

Телець
У вівторок, 25 лютого, на Тельців чекає приємна зустріч із другом. Будьте уважні – ця людина вам може розповісти масу корисної інформації.

Близнюки
Близнюкам астрологи радять замислитися про своє майбутнє. Можливо, саме зараз вам варто ухвалити важливе рішення, яке вплине на все подальше життя.

Раки
25 лютого Раки можуть зіткнутися зі стіною нерозуміння: люди немов перестали вас чути і сприймати. Насправді це може бути певним знаком. Можливо, варто помовчати певний час, щоб потім максимально голосно заявити про свої амбіції чітко і за адресою?

Лев
У цей день Леви захочуть бути в центрі уваги. Подумайте гарненько: може, саме зараз не варто надто запекло доводити свою позицію.

Діва
Діви, гороскоп на вівторок радить вам бути максимально лояльними. Ті, хто викликає деякі запитання, незабаром стануть корисними для вас.

Терези
Вранці 25 лютого ситуація буде складатися для Терезів не найкращим чином. Головне – не панікувати. Вечір обіцяє приємний сюрприз від рідної людини.

Скорпіон
Скорпіони 25 лютого почують масу компліментів на свою адресу: всі труднощі і непорозуміння повинні відійти на другий план. Настав час вашого тріумфу!

Стрілець
Астрологи зазначають, що запорука успішного тижня для Стрільців – менше метушні. Перестаньте нервувати з незначних приводів, все вирішиться найкращим чином і без вашої участі.

Козеріг
Гороскоп для Козерогів говорить про необхідність налагодити контакт із найближчими: коханими і рідними людьми. Вони дуже трепетно ставляться до вас, не руйнуйте їхні надії.

Водолій
Будьте готові дати відсіч оточуючим і захищати свої інтереси. Також астрологи не рекомендують Водоліям робити 25 лютого великі покупки і вирішувати важливі фінансові питання.

Риби
25 лютого Рибам особливо потрібно прислухатися до своєї інтуїції – внутрішній голос підкаже відповідь на хвилююче питання. Також не варто відмовлятися від заходів, на які вас запросять у цей день.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: