Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на вихідні. У суботу опади, у неділю - сонце

Погода на вихідні. У суботу опади, у неділю - сонце

Температура повітря вдень не опуститься нижче одного градуса тепла.

У ці вихідні, 15-16 лютого, погода буде переважно сонячною, але в суботу на півночі й заході будуть опади. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 15 лютого, опади у вигляді мокрого снігу будуть на заході, півночі та в Черкаській області, але при цьому в Закарпатській області сонячно.

На заході середня денна температура становитиме +2...+5 градусів, а нічна -1..+2. На півночі вдень очікується від +2 до +4, а вночі від -2 до +1. На сході +1..+4 удень і -6...0 уночі. На півдні вдень +5...+8, а вночі -1...+3. У центральних областях +2...+5 удень та -1...+1 уночі.

У столиці цього дня піде мокрий сніг із дощем, температура повітря становитиме від +3 до +5 градусів. Уночі мокрий сніг, а температура від -1 до +1.

У неділю, 16 лютого, сонячна погода пануватиме в усіх областях країни. При цьому температура трохи зросте.

У західних областях вона становитиме +5...+8 удень та -1...+2 уночі. На півночі вдень очікується від +2 до +8, а вночі від -2 до +1. На сході вдень +1...+4, а вночі -3...-7. На півдні вдень +4...+8, а вночі -7...+2. У центральних областях +5...+8 удень і -1...+1 уночі.

У столиці цієї доби також сонячно, як і у всій країні. Повітря вдень прогріється до +6...+8, а вночі до -1...+1.

Джерело



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: