Вхiд на сайт
Авторизацiя

Тонкощі вибору спецодягу: на що звернути увагу

Тонкощі вибору спецодягу: на що звернути увагу

Вибір спеціального одягу, як правило, значно відрізняється від купівлі звичайного, повсякденного, де на передній план виходять особисті смаки та вподобання. Спецодяг в першу чергу повинен відповідати чітко визначеним параметрам, вимогам та чинним нормам, бо від цього залежить не тільки комфорт, але й безпека та захист працівника, що її носитиме.

Якщо, наприклад, потрібна форма поліції купити її, здавалося б, можна без зайвих зусиль, проте насправді зробити це не так вже й просто. Будь-який спецодяг, а особливо той, що призначений для силових структур, має свої чітко встановлені профільними відомствами вимоги, котрі потребують повного, неухильного і безкомпромісного дотримання.

Отож, як правильно обрати спецодяг? Яких критеріїв дотримуватись? На що звернути увагу перш за все?

Матеріал пошиву спецодягу

Рекомендовано обирати виключно той спецодяг, що пошитий з високоякісних матеріалів. Тканина одягу повинна:
• Бути комфортною при носінні
• Забезпечувати оптимальну терморегуляцію та надійний захист тіла від зовнішніх чинників
• Мати високі зносостійкі характеристики
• Бути стійкою до деформації
• Легко пратись, без втрати кольору та усадки
• Мати презентабельний зовнішній вигляд та всі необхідні елементи – відповідно до специфіки професійної діяльності людини, що носитиме це вбрання

Слід також звернути увагу й на фуртнітуру – гудзики, застібки, кнопки, блискавки тощо. Всі ці складові спецодягу повині бути лише високої якості (без деформацій, перекосів та інших явних дефектів), тобто максимально надійними та здатними витримувати можливі навантаження та вплив зовнівшніх чинників. До речі, саме такі матеріали та фурнітуру для пошиву спеціального одягу використовує підприємство “Торнадо“, а тому вся продукція має належну якість та високі експлуатаційні характеристики.

Ціна = Якість

Ще одним важливим критерієм вибору спецодягу та обмундирування є співвідношення ціни до якості. Не варто хапатися за дешеві пропозиції, бо в більшості таких випадків Ви отримаєте низькоякісну продукцію зі всіма витікаючими з цього наслідками.

Пам’ятайте, якісний одяг має відповідну ціну, не варто на цьому економити. Бо дешеві варіанти швидко зношуються, рвуться, вбрання втрачає свій вигляд, часто неякісний матеріал викликає різні алергічні реакції - і у підсумку приходиться витрачати гроші для придбання нового одягу.

Розмір – надважливий параметр

Обираючи спеціальний одяг, обов’язково визначіть розмір, який вам потрібно. Для цього слід правильно зняти мірки, щоби куплене вбрання повністю підходило Вам, було зручним, не натирало, не стисло і не звисало.

Неправильно визначений розмір спецодягу може негативно впливати на виконання працівником своїх професійних обов’язків та навіть шкодити здоров’ю. Тому відкиньте хибне правило “прикину на око”, щоб потім не прийшлось повертати одяг продавцю чи купувати інший, несучи таким чином додаткові грошові витрати.

Де купувати спецодяг?

Спеціальний одяг краще замовляти в надійних постачальників, котрі мають солідний досвід роботи в даній сфері. Серед таких, приміром, - київська фірма Tornado, котра у власному інтернет-магазині пропонує широкий асортимент спецодягу, взуття, засобів індивідуального захисту та різних аксесуарів.

Запам’ятайте! Недобросовісні підприємства, приваблюючи потенційних клієнтів низькою ціною, як правило, нехтують якістю спецвбрання, а тому слід віддавати перевагу перевіреним, надійним та відповідальним виробникам (продавцям), які забезпечать вас належним спецодягом, здатним прослужити упродовж тривалого часу.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: