Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Минай" підсилився у зимове міжсезоння двома досвідченими гравцями

"Минай"  підсилився у зимове міжсезоння двома досвідченими гравцями

Ще один закарпатець у складі «Минаю». Першим новачком у зимове міжсезоння став захисник Дмитро Сартіна. Це вихованець закарпатського футболу, який останні 4 роки грав у МФК «Миколаїв». У другій половині цього сезону він захищатиме кольори нашої команди. Про це повідомляє інформаційний департамент ФК "Минай".

27-річний Дмитро Сартіна народився в Ужгороді і саме у місцевій СДЮШОР навчався футболу. У 16-річному віці його до себе забрав донецький «Шахтар» і через рік він підписав перший професійний контракт. За основну команду не зіграв жодного матчу, а ігрову практику набирав у фарм-клубі – «Шахтарі-3».

Основну ігрову кар’єру Дмитро Сартіна провів у «Миколаєві». За «корабелів» зіграв 67 матчів у Першій лізі, де забив 5 голів. Був завжди твердим гравцем основи. Щоправда, за «Миколаїв» грав з перервою – сезон 2017/2018 провів у «Оболонь-Броварі». Тепер – він футболіст команди із Закарпаття, за яке, до речі, ніколи не грав.

«В мене закінчувався контракт в «Миколаєві», і я дуже хотів повернутися додому, - розповів Дмитро. – І коли виник варіант з «Минаєм», то, звісно, довго не думав». Новий захисник зізнався, що давно слідкував за нашим клубом. «З деякими нинішніми гравцями ми починали тут займатися футболом, тому час від часу спілкувалися. Хлопці розповідали, що тут хороший колектив, гарна атмосфера, і що стоїть завдання постійно прогресувати і добиватися максимуму! Це мені дуже імпонує», - зазначив він.

Що цікаво, Дмитро грав проти «Минаю» лише раз – осінню 2018-го в рамках 1/16 Кубка України на нашому стадіоні, коли закарпатці виграли 3:1. В матчах, коли наші команди зустрічалися в Першій лізі, Сартіна участі не брав через різні причини: травма та перебір жовтих карток.

Варто відзначити, що Дмитро – номінальний захисник. Свого часу грав і на фланзі захисту, але останнім часом переважно у центрі. Саме на цій позиції його награвали під час тренувальних зборів. «Мені імпонує те, у який футбол грає «Минай», поступово звикаю до вимог тренерського штабу і вже чекаю на дебют», - зазначив він.

Ще одним новим гравцем ФК «Минай» буде колишній півзахисник донецького «Олімпіка» та київського «Арсеналу» Володимир Доронін. Цього тижня гравець підписав контракт з нашим клубом.

27-річний футболіст - вихованець донецького «Шахтаря» та «Олімпіка». Саме в останньому провів більшість своєї кар’єри. З «Олімпіком» Доронін грав як у Першій лізі, так і в УПЛ. За 4 років зіграв за команду більше 50 поєдинків.

Сезон 2018/2019 провів у київському «Арсеналі», до поки команду не розформували. Останнім матчем, в якому брав участь Доронін, був поєдинок УПЛ із київським «Динамо» в сезоні 2018/2019. Після – футболіст лікувався від травми та проходив реабілітацію. Тепер прагне до нових викликів із нашою командою.

«Минай» - це команда з амбіціями і це мені імпонує, - зазначив він. – До того ж, тут є все для футболу: стадіон, тренувальна база, інфраструктура. А ще клуб стабільно демонструє хороший результат. Це важливо. Дуже хочу набрати оптимальні кондиції та допомогти клубу вирішити поставлену задачу».

За словами Володимира, команда грає в сучасний футбол, тому йому дуже імпонує цей стиль. Відзначимо, що Доронін – гравець центру поля. «Де тренерському штабу зручніше мене використовувати, там і буду грати», - резюмував футболіст.

До речі, Володимир вже не раз грав в Ужгороді – у складі «Олімпіка» проти вже неіснуючої «Говерли». Тепер же футболіст буде захищати кольори закарпатської команди.

"Минай"  підсилився у зимове міжсезоння двома досвідченими гравцями
"Минай"  підсилився у зимове міжсезоння двома досвідченими гравцями


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: