Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відома закарпатка потрапила на "Емігрантське радіо"

Відома закарпатка потрапила на "Емігрантське радіо"

Директорка Ужгородського інституту культури і мистецтв Наталія Ігорівна Шетеля стала гостею "Емігрантського радіо".

Наталія Шетеля - директорка Ужгородського інституту культури і мистецтв, кандидат психологічних наук, заслужений працівник культури України у прямому ефірі розповіла ведучій Інессі Осовській у програмі #МояУгорщина про кар'єру керівника, взаємини з підопічними, зустрічі та обговорення важливих проблем та питань зі студентами, а також особливих ексучнів, які досягли значних здобутків у подальшій кар'єрі та можливості розвитку.

"Емігрантське радіо" - радіо, котре позиціонує себе "щирим другом усіх українських емігрантів та їхніх родин". Редакція РС розміщена у Києві, однак популярне радіо не тільки в Києві та загалом Україні, але й за її межами, зокрема в Канаді, США, Польщі, Іспанії тощо.

Протягом майже тридцяти хвилин директорка детальніше розповідала про своє призначення у 2012-му році, восьмирічні здобутки на посаді директорки та роботу в колективі. Керівниця радо відповіла на всі запитання радіоведучої, зокрема і про патріотизм, зазначивши те, що це поняття займає провідну роль в Ужгородському інституті культури і мистецтв.

Розповідала і про поїздки за кордон у Сицилію, Чехію, де колективи інституту представляли не лише Закарпаття, але й, нерідко - усю Україну.

Кароліна Бучковська,
"Закарпатський кореспондент"


Детальніше - дивіться у випуску "Емігрантського радіо":


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: