Вхiд на сайт
Авторизацiя

Співачка Йолка після розлучення екстремально схудла і помолодшала

Співачка Йолка після розлучення екстремально схудла і помолодшала
Співачка Йолка вразила кардинальними змінами після розлучення

Співачка Йолка здивувала шанувальників радикальними змінами у зовнішньому вигляді. Уродженка Закарпатської області Єлизавета Іванців, що перебралася до Москви, серйозно зайнялася своїм здоров'ям, і результат не змусив себе довго чекати.

Судячи з останніх фото в Instagram, 37-річна співачка проводить дуже багато часу в спортзалі, а також дотримується принципів здорового харчування.

За чутками, Йолка довгий час страждала від депресії, і "прописка" в спортзалі стала для неї свого роду терапією. Тепер співачка не соромлячись демонструє шанувальникам сталевий прес і потужний біцепс.

Співачка Йолка після розлучення екстремально схудла і помолодшала

Варто відзначити, що Єлизавета завжди ретельно приховувала від публіки своє особисте життя. Але інсайдери стверджують, що співачка пережила важке розлучення з Сергієм Астаховим, а також залишилася без котеджу в Підмосков'ї, який почала будувати разом з чоловіком.

Поголос говорить, що Йолка влаштувала Астахова на посаду свого адміністратора, але той натомість "віддячив" дружині регулярними зрадами. Для Єлизавети розставання після 10 років шлюбу було величезним стресом, але в результаті розлучення пішло на користь - співачку зараз просто не впізнати.

Співачка Йолка після розлучення екстремально схудла і помолодшала

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: