Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зачепила причепом: закарпатця, котрого збила автівка, помер у лікарні

Зачепила причепом: закарпатця, котрого збила автівка, помер у лікарні

У Мукачеві вантажівка зачепила причепом чоловіка, який намагався перейти дорогу. Потерпілий помер у лікарні. За даним фактом поліція розпочала розслідування. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 25 січня, близько 12.20 години в поліцію Мукачева надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими. Слідчо-оперативна група встановила, що на кільці вулиць Ілони Зріні-Берегівська під час руху вантажний автомобіль марки "Мерседес" під керуванням жителя Мукачівщини зачепив причепом чоловіка, який намагався перейти дорогу в невстановленому місці. Потерпілий, 49-річний мукачівець, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Експертиза виявила в нього 2,02 проміле алкоголю. На жаль, від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Водій вантажівки був тверезий. У його діях поліція вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.286 Кримінального кодексу Украіни (Порушення вимог безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Обставини смертельної автопригоди з'ясовують слідчі.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: