Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЄС допоможе залучити 500 млн євро інвестицій в альтернативну енергетику

Європейський Союз та Європейський банк реконструкції та розвитку надасть 50 мільйонів євро кредитних гарантій на розвиток відновлювальної енергетики в Україні Йорданії, Лівані та Тунісі.

ЄС допоможе залучити 500 млн євро інвестицій в альтернативну енергетику

Про це повідомляють у пресслужбі ЄБРР.

За підрахунками банку, це дозволить залучити в альтернативну енергетику цих країни близько пів мільярда євро інвестицій. Цей інструмент передбачатиме надання кредитних гарантій, що захистить інвесторів, які мають намір будувати сонячні та вітроелектростанції.

«Ми раді співпрацювати з ЄС у такому невідкладному питанні як зміни клімату. Наше кредитування разом з фінансовими інструментами ЄС стимулює більш активну участь приватного сектору в інвестиціях, які дуже необхідні для вирішення глобальних задач», — повідомив віцепрезидент ЄБРР з політики партнерства Пєр Хайльбронн.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: