Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Сваляві чоловік розклав вогнище на балконі чотириповерхівки

У Сваляві чоловік розклав вогнище на балконі чотириповерхівки
Ввечері 23 січня у Сваляві на вул. Головній сталася пожежа в чотириповерховому житловому будинку.

Випадкові перехожі помітили загоряння на балконі верхнього поверху та о 21:51 повідомили про це до оперативно-рятувальної служби.

На місце події прибули два підрозділи вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява. Виявилося, що чоловік, який тимчасово жив у квартирі, розклав вогнище на балконі. Він не пускав пожежних до помешкання, тож їм довелося викликати правоохоронців та у їх присутності відкрити двері.

Мешканця вивели на свіже повітря, оскільки через відкриті балконні двері дим від пожежі почав просочуватися в кімнату. За допомогою підручних засобів бійці ДСНС швидко приборкали полум’я, яке встигло знищити лише сміття на балконі.

Причини такої поведінки людини встановлюють правоохоронні органи, - інформує Управління ДСНС України у Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: