Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті не розминулися дві автівки: один із водіїв був п'яним

На Закарпатті не розминулися дві автівки: один із водіїв був п'яним
За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення задокументували випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в селі Широкий Луг Тячівського району. Ще двох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Учора, 9 січня, в селі Широкий Луг Тячівського району близько 11-ї години дня сталася незначна ДТП: на мості не розминулися автомобілі марки «Chery Аmulеt» та «ВАЗ-21010». На щастя, обійшлося без травмованих, машини не зазнали суттєвих ушкоджень.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення, то виявили, що винуватець ДТП, молодий житель Широкого Луга, не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,41 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: