Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стрічка “Мої думки тихі” вийде в український прокат 16 січня 2020 року

Зйомки фільму проходили в Києві, у Карпатах та на Закарпатті.

Стрічка “Мої думки тихі” вийде в український прокат 16 січня 2020 року

Про перенесення старту прокату, який раніше планувався на 2 січня, повідомляє кінодистриб’ютор “Артхаус Трафік”.

Також кінокомпанія представляє оновлені офіційні постер та трейлер комедії “Мої думки тихі” - дебютного повнометражного фільму режисера Антоніо Лукіча.

“Фільм розповідає історію про молодого звукорежисера Вадима. Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, він отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити “незручну Україну” і вирушити у “привабливу Канаду”, подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складнішим, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима. У головних ролях – Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський”, - ідеться в пресрелізі.

Як зазначається, світова прем'єра фільму пройшла у конкурсній секції East of the West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах, де фільм отримав Спеціальну премію журі. Українська прем’єра картини відбулася в межах Національної конкурсної програми 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю, де фільм відзначили Призом глядацьких симпатій, премією за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська), спеціальним згадуванням (Андрій Лідаговський). Стрічка удостоєна Національної премії кінокритиків України “Кіноколо” за відкриття року (премія за найкращий повнометражний дебют) та найкращу жіночу роль (Ірма Вітовська) та Премії глядацьких симпатій кінофестивалю “Лістапад” (Мінськ).

Кінопроєкт “Мої думки тихі” став одним з переможців десятого конкурсного відбору Держкіно.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: