Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гончарук спрогнозував, що буде з гривнею в 2020 році

Гончарук спрогнозував, що буде з гривнею в 2020 році
Уряд сподівається, що в 2020 році тенденція на зміцнення курсу гривні щодо іноземних валют збережеться. Щодо ослаблення нацвалюти перед новорічними святами - це традиційне явище.

Таку заяву зробив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

"Ми пов'язуємо це невелике ослаблення гривні перед Новим роком зі спекулятивним попитом. Традиційно, перед Новим роком, люди змінюють долар, купують гривню, аби придбати якісь подарунки, або іншим чином витратити гроші", – сказав прем'єр.

Очільник Кабміну пов'язав зміцнення національної валюти наприкінці 2019 року з довірою українців до держави, що зростає. За його словами, стабільна гривня – "це добре макроекономічно".

Я думаю, що тенденція до зміцнення гривні, яка була в цьому році, збережеться і в наступному. Я це пов'язую з тим, що поступово у людей, у бізнесу повертаються довіра до держави,– заявив Гончарук.

Гончарук спрогнозував, що буде з гривнею в 2020 році

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: