Вхiд на сайт
Авторизацiя

Папа Римський під час різдвяної промови закликав до миру в Україні (ВІДЕО)

Під час традиційного різдвяного звернення Urbi et Orbi Папа Римський Франциск звернув увагу на конфлікти, що тривають в Україні, Сирії та Венесуелі. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», понтифік вже всьоме за час свого головування звернувся до людей, що зібралися на площі Святого Петра у Ватикані.

Папа Римський під час різдвяної промови закликав до миру в Україні (ВІДЕО)

«Та проллється світло на дорогу Україну, що пристрасно бажає знайти конкретні шляхи до довгострокового миру», — зазначив Франциск, згадуючи війну на Донбасі.

Він також згадав Сирію, побажавши її народу «знайти розраду», та Венесуелу, народу якої він побажав «піднестися духом». Також понтифік побажав миру Святій землі, жителі якої, за його словами, також чекають на безпеку та добробут.

Urbi et Orbi — святкове благословення та послання Папи римським вірянам. Папа оголошує його щороку в Соборі Святого Петра у Великий Четвер, на Різдво та Пасху і в день святих апостолів Петра і Павла; в Соборі Святого Іоанна Латеранського на свято Вознесіння Господнього; в базиліці Санта-Марія-Маджоре на свято Успіння Богородиці, а також під час церемонії власної інтронізації, при оголошенні ювілейного року і для благословення паломників.



Громадське
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: