Вхiд на сайт
Авторизацiя

За технологією закарпатського винахідника з опалого листя виготовили першу партію паперу (ВІДЕО)

За технологією закарпатського винахідника з опалого листя виготовили першу партію паперу (ВІДЕО)
В Житомирі виготовили пробну партію паперу за технологією українського студента Валентина Фречки, який виграв гран-прі конкурсу винахідників у США.

Від винаходу то отримання першої промислової партії пройшло два роки.

Про це повідомляє Національний Промисловий Портал з посиланням на ТСН.

Зробити пробну промислову партію паперу з опалого листя погодилися лише у Житомирі, де на місцевому підприємстві виготовили упаковки для яблук, яєць, трубочки та кришки. Відтепер Валентин Фречка проводить на виробництві увесь вільний від занять час.

Подрібнене й очищене листя варять у гігантських чанах, після чого отримана маса на конвеєрі втрачає вологу, розтягується і стає або гладким папером, або набуває потрібної форми в сусідньому цеху, де з неї роблять екологічне пакування для продуктів. У процесі виробництва сировина розігрівається лише до 40 градусів, тож жодна шкідлива речовина не виділяється в повітря.

Більше у відео:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: