Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки осіб з інвалідністю було працевлаштовано на Закарпатті службою зайнятості у 2019 році

Про це інформують у Закарпатському обласному центрі зайнятості.

Стало відомо, скільки осіб з інвалідністю було працевлаштовано на Закарпатті службою зайнятості у 2019 році

Протягом січня-листопада 2019 року у Закарпатській області 531 безробітна особа з інвалідністю скористалась послугами державної служби зайнятості.

Працевлаштовані за сприянням державної служби зайнятості 136 зареєстрованих безробітних осіб з інвалідністю, 8 з яких виявили бажання організувати власну справу, та 25 осіб – до надання статусу.

До робіт тимчасового характеру залучено 46 осіб з інвалідністю.

З метою підвищення конкурентоспроможності на ринку праці осіб з інвалідністю, професійне навчання за направленням центрів зайнятості у січні-листопаді 2019 року проходили 60 таких безробітних, з них 57 осіб були працевлаштовані.

Профорієнтація є важливою умовою для професійного самовизначення. Спеціалісти з профорієнтації здійснюють консультування щодо вибору чи зміни професії, надають рекомендації щодо професійного вибору з урахуванням рекомендацій медико-соціальної експертизи, професійних інтересів, нахилів та здібностей. Профорієнтаційні послуги отримали 522 безробітних цієї категорії громадян.

Станом на 1 грудня 2019 року статус безробітного мали 178 осіб з інвалідністю, з них 154 особи отримували допомогу по безробіттю. Кількість вакансій, на які могли бути працевлаштовані особи з інвалідністю (за інформацією роботодавців), становила 135 одиниць.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: