Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Арсенал» – «Айнтрахт»

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч «Арсенал» – «Айнтрахт» в 5-му турі групового етапу Ліги Європи сезону-2019/20. Зустріч відбудеться в четвер, 28 листопада, на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні. Наш експерт в майбутньому матчі ставить на те, що голів буде чимало. Можете ознайомитися з коефіцієнтами від букмекер fansport.

«Арсенал» – «Айнтрахт»


Дуже цікава гра в Лізі Європи. Німці в минулому сезоні зрозуміли, що таке грати в Англії. Правда, грали проти «Челсі». Але «Айнтрахт» намагався залишатися максимально зібраним і сконцентрованим. Він точно сам нічого супернику не дарував.

Мені здається, що нинішній «Арсенал» – це не та команда, яку хтось буде боятися в цьому турнірі. У «Арсеналу» багато проблем в своєму чемпіонаті. Не факт, що він їх вирішить при переході на Лігу Європи. Якась ротація складу точно буде.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: