Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежа в Ужгороді: уночі на одній із вулиць палало авто

Пожежа в Ужгороді: уночі на одній із вулиць палало авто

Повідомлення про пожежу на вул. Легоцького правоохоронці отримали сьогодні, 1 грудня вночі. Про це пише Mukachevo. net із покликанням на поліцію Закарпаття.

У Головному управлінні національної поліції розповідають, на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що автомобіль належить 60-річному ужгородцю.

Чоловік зазначив, він вночі побачив, як горить його автомобіль «Chеvrolеt Lаcеttі» 2008 року випуску. На його думку автівку підпалили.

Відкрито провадження за ч.2 статті 194 ККУ, тобто навмисне знищення майна шляхом підпалу.

"Правоохоронці звертаються до громадян, які були свідками даної події, або мають будь-яку інформацію, яка допоможе в розкритті злочину, з проханням повідомити про це в Ужгородський міський відділ поліції або на тел. 102", - пишуть правоохоронці.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: