Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті двічі упродовж тижня затримали п'яного водія

На Закарпатті двічі упродовж тижня затримали п'яного водія
За минулу добу випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу. Ще шістьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Учора, 27 листопада, ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили в місті Тячів автомобіль марки «Skoda Оctаvіa» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити.

За кермом автомобіля перебував молодий житель села Вільхівці-Лази Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння. Цього водія правоохоронці вже затримували за аналогічне правопорушення буквально кілька днів тому, 24 листопада. Тоді від нього вилучили водійське посвідчення та склали відповідний адмінпротокол. І от молодий чоловік знову сів п’яним за кермо.

Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції. Справу буде скеровано до суду для прийняття відповідного рішення щодо правопорушника.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: