Вхiд на сайт
Авторизацiя

Косметика La Roche-Posay здоров'я та краси Вашої шкіри

Косметика La Roche-Posay здоров'я та краси Вашої шкіри


Французька косметика La Roche-Posay рекомендована косметологами та дерматологами всього світу. Бренд створено понад 40 років тому, за цей період продукти торгової марки заслужили популярність, стали доступними для покупців. Натуральний склад та унікальні властивості термальної води, забезпечують ефективність після першого застосування. Засоби розробляються для кожного типу шкіри, підходять для маленьких дітей.
На сайті La Roche-Posay www.laroche-posay.ua представлений повний асортимент засобів, розглянемо їх характеристики.



У чому полягає успіх компанії?
Основна концепція компанії - ефективність та безпека продуктів. Це досягається за рахунок використання в складі кожного засобу натуральних компонентів та термальної води з природного джерела, розташованого в невеликому місті Франції.

Лікувальні властивості термальної води підтверджені клінічними дослідженнями. Доведено, що в її склад входить висока концентрація селену та мікроелементів. Селен має антиоксидантну дію, знімає запалення, сприяє швидкому загоєнню епідермісу.

Косметика La Roche-Posay розробляється косметологами та дерматологами, продукти проходять тестування. Компанія гарантує безпеку використання, вся косметика добре переноситься, рекомендована для щоденного використання. Весь асортимент має натуральний склад. Відсутність парабенів, консервантів дозволяє використовувати продукти для догляду за шкірою маленьких дітей.

Огляд асортименту


В першу чергу, продукція La Roche-Posay призначається для чутливої, сухої, роздратованої шкіри, схильної до дерматиту, алергії, запалення. Спеціально підібрані компоненти дбайливо доглядають та відновлюють шкіру обличчя. При постійному застосуванні косметики:
• відновлюється водно-ліпідний баланс;
• відбувається активація захисних функцій шкіри;
• прискорюються обмінні процеси.

Офіційний сайт косметики Ля Рош Позе дозволить ознайомитися з усіма лінійками засобів, вибрати продукти з урахуванням особистих потреб. Розглянемо основні серії по догляду за обличчям:
• Toleran - для щоденного догляду за чутливим епідермісом, схильним до алергії;
• Hyalu B5 - антивікова косметика, ефективно відновлює поверхню, зменшує утворення зморшок;
• Redermic – продукти усувають перші вікові прояви, дрібні зморшки, нерівності, втрату тонусу;
• Effaclar - для очищення та догляду за жирною, проблемною шкірою, нормалізує обмінні процеси, звужує пори;
• Rosaliac - для комплексного догляду за шкірою, схильної до куперозу, усуває почервоніння;
• Nutritic Intense - для сухої та дуже сухої шкіри обличчя, відновлює епідерміс, знімає болісні відчуття;
• Hydreane - для щоденного догляду за чутливою шкірою, насичує поверхню поживними речовинами;
• Cicaplast - для відновлення та загоєння поверхні, засоби можуть використовуватися при догляді за новонародженими дітьми.

Косметика Ля Рош-Позе в Україні доступна в аптеках. Наші співвітчизники можуть скористатися також продуктами для догляду за тілом, волоссям, декоративною косметикою, придбати засоби для дітей, для захисту від ультрафіолету.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Станислава Молчанова 31 січня 2023 10:42
Не нравится 0 Нравится
Я пробовала эту марку косметики. Некоторые средства понравились. Некоторые - нет. Вообще я себя к такой категории женщин отношу, которые любят постоянно пробовать новую косметику и не зацикливаться лишь на одной торгово марке. Сейчас вот себе ББ крем новый выбираю https://prostor.ua/ua/dekorativnaya-kosmetika/dlya-litsa/bb-cc-i-dd-kremy/ . Ориентируюсь на мнения подруг и обзоры экспертов в сети интернет.
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 31 січня 2023 11:05
Не нравится 0 Нравится
Наверное нет такой женщины на земле, которая бы не любила косметику))
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: