Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті горіла приватна мініпекарня

На Закарпатті горіла приватна мініпекарня
Рятувальники повідомили подробиці загорання

25 листопада о 05:23 до Служби порятунку Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу на території приватної мініпекарні, що в с. В.Лази Ужгородського району.

На місце події були направлені вогнеборці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє та 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Усього на місці події працювало дві автоцистерни та 9 чоловік особового складу. О 05:50 пожежу локалізували, а через п'ять хвилин повністю ліквідували.

Осередком загорання стало горище складського приміщення. Пожежу помітили працівники пекарні, які негайно й зателефонували на "101".

Причина та збитки встановлюються. Пожежею було пошкоджено два кв. м. перекриття будівлі, інформує У ДСНС України у Закарпатській області

На Закарпатті горіла приватна мініпекарня

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: