Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбудеться вечір гумору за участі Павла Чучки

В Ужгороді відбудеться вечір гумору за участі Павла Чучки
В обласній бібліотеці відбудеться вечір українського гумору за участі спеціального гостя, закарпатського гумориста Павла Чучки.

27 листопада о 17:00 в читальній залі ЗОУНБ ім. Ф. Поушняка відбудеться вечір українського гумору.

У недобрі часи гумор допомагав вистояти нашому народу у нелегкій боротьбі за своє існування. Недарма в українській літературі сила-силенна сміхотворців, гумористів і сатириків — від Івана Котляревського до Остапа Вишні, 130-річний ювілей якого відзначатиме літературна Україна у 2019 році.

Традиції Остапа Вишні міцно увійшли в нашу сатиру і гумор. З відомих поетів-сатириків, у творчості яких ці традиції зажили повнокровним життям, треба назвати, насамперед, Павла Глазового, Євгена Дударя, Олега Чорногуза, Олександра Ковіньку, Михайла Прудника, Степана Олійника – відомих майстрів слова, веселі й дотепні сатиричні твори яких давно вже полюбив читач. Вони користуються заслуженою популярністю в Україні й далеко за її межами, - інформує бібліотека.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: