Вхiд на сайт
Авторизацiя

Якість білих закарпатських вин вразила французьких виноробів (ВІДЕО)

Якість білих закарпатських вин вразила французьких виноробів (ВІДЕО)
Французькі та українські винороби обміняються досвідом у межах програми «Бордо-Закарпаття».

Якість білих закарпатських вин вразила досвідчених виноробів Франції. Наш «сонячний напій» за кілька років може вийти на світовий ринок. У цьому впевнений професор економіки і маркетингу виноробства Бордо Стефан Баде. Та спочатку винороби повинні завоювати прихильність внутрішнього споживача.

"Звичайно, існує певне упередження до українських вин. Звичайно, а як український споживач зможе скуштувати українське вино, якщо його йому просто не пропонують? Потрібно починати саме з тих, хто продає це вино. Якщо буде продаватися українське вино, тоді споживач зможе його скуштувати, порівняти, він собі скаже: «а воно нічим не гірше, ніж і закордонні вина». І він буде пишатися цим.

Агрономічні умови, якісний виноград, клімат, технології – потенціал, яким, на думку французьких виноробів, мають скористатися закарпатські", - розповів Стефан Баде, професор економіки і маркетингу виноробства Бордо.

Більше про програму «Бордо-Закарпаття» у відео від Uzh Inform:





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: