Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна аварія на Ужгородщині: поліціянти з'ясовують обставини

Смертельна аварія на Ужгородщині: поліціянти з'ясовують обставини

В результаті наїзду автомобіля померла 59-річна жителька Ужгородщини. За фактом ДТП зі смертельним наслідком у поліції відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

22 листопада о 18.20 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Тийглаш Ужгородського району водій автомобіля марки "Volkswagen" скоїв наїзд на жінку.

Прибувши за викликом, правоохоронці встановили, що 43-річний мешканець села Велика Добронь, керуючи автомобілем "Volkswagen", у селі Тийглаш здійснив наїзд на пішохода - 59-pічну місцеву мешканку, яка перебігала дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

За фактом ДТП зі смертельним наслідком у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водій освічений. За кермом чоловік був тверезий. Автомобіль доставлено на спецмайданчик Ужгородського районного відділення поліції.

Досудове слідство у справі триває.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: