Вхiд на сайт
Авторизацiя

Наніс смертельний удар: поліціянти повідомили про підозру ужгородцю, що кулаком ударив опонента

Наніс смертельний удар: поліціянти повідомили про підозру ужгородцю, що кулаком ударив опонента

Про це повідомляє сайт Uzhgorod. net із покликанням на пресслужбу прокуратури Закарпатської області.

За погодження процесуального прокурора Ужгородської місцевої прокуратури слідчим поліції повідомлено про підозру ужгородцю, який у ході конфлікту, наніс смертельный удар опоненту, повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко.

Наразі встановлено, що чоловік вдарив 40-річного знайомого кулаком у голову. Від отриманого удару, потерпілий впав на тротуар та помер, не приходячи то тями. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.2 ст.121 КК України (тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Ужгородця затримано у порядку ст. 208 КПК України. Він утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Прокуратура клопотатиме про його тримання під вартою. У рамках даного кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини події. Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: