Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті зникла неповнолітня дівчина: оголошено розшук (ФОТО)

На Закарпатті зникла неповнолітня дівчина: оголошено розшук (ФОТО)
Інформацію оприлюднили на сайті поліції Закарпатської області. Також подано фото зниклої.

Поліцією розшукується 17-річна Цогла Каріна, мешканка Іршавського району.

Працівники поліції Іршавського відділення встановлюють місцезнаходження 17-річної Цогли Каріни, мешканки села Собатино. Про зникнення дівчини до поліції заявив її батько. Чоловік повідомив про те, що його донька сьогодні, о 06:00 год., пішла з дому і не повернулася. Досі її місцезнаходження не відоме.

На дзвінки батька дівчина відповідає, проте додому повертатися не бажає та місця свого також не повідомляє.

Прикмети зниклої : зріст 160-165 см, худорлявої тілобудови, волосся темне фарбоване у світлі пасма, очі карі, на правій руці в області зап‘ястка рубець. Була одягнена в чорну шкіряну куртку, червоний спортивний костюм та кросівки темного кольору.

Поліція звертається з проханням до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо місцезнаходження неповнолітньої, невідкладно повідомити на лінію служби «102» або ж до найближчого відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: