Вхiд на сайт
Авторизацiя

На офіційному сайті митниці з’явився калькулятор розмитнення авто

На офіційному сайті митниці з’явився калькулятор розмитнення авто
Нещодавно запрацював офіційний калькулятор розмитнення автомобілів. Його робота основана на даних про автомобілі що вже були розмитнені в Україні.

Офіційний митний калькулятор вже працює. В якості основи для розрахунків він використовує дані про автомобілі, які вже були розмитнені.

"Калькулятор митної вартості та платежів при митному оформленні автомобіля готовий. Наш онлайн-сервіс у декілька кліків розрахує, скільки і яких саме податків необхідно сплатити за ввезення вживаної або нової машини з-за кордону", – повідомляється на сторінці "Нова митниця" у FB.

"А ще підтягує дані щодо мінімальної, середньої та максимальної вартості вказаного авто за 2018-2019 роки. У базі доступна інформація про більше ніж 2 300 моделей, а це мільйон машин – справжня big data", – сказано у повідомленні.

Тестувати новий калькулятор митниці можна за посиланням: http://calc.customs.gov.ua/

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: