Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поважний гість завітав до закарпатського "Минаю"

Поважний гість завітав до закарпатського "Минаю"

Про приїзд почесного гостя - президента УАФ Андрія Павелка повідомляє інформаційний департамент ФК "Минай".

У неділю, 20 жовтня, після перемоги «минайців» над краматорським «Авангардом» в Минай завітав голова Української Асоціації футболу Андрій Павелко. Високоповажний гість прибув на Закарпаття з офіційним візитом - на відкриття нового стадіону в Хусті. Проте він скористався можливістю і завітав на запрошення керівництва ФК «Минай» відвідати стадіон та базу нашого клуба.

Андрій Павелко уважно оглянув інфраструктурні об’єкти ФК «Минай» і високо оцінив якість газону, стадіон та тренувальну базу нашого клубу. І залишився дуже задоволений побаченим.

«Мені приємно, що на Закарпатті є клуб, де керівництво не тільки створює команду, яка бореться за вихід до УПЛ, а й розвиває інфраструктуру, - розповів керівник УАФ. - ФК «Минай» є прикладом для всіх, хто хоче розвивати футбол в нашій країні. Гадаю, ті клуби, які сюди приїжджали з Другої та Першої ліги, побачили як можна з нуля, на пустирі, створити футбольну базу європейського рівня. Клуб і інфраструктура розвиваються одночасно і це дуже добре.

Я хочу подякувати таким людям, які вкладають фінанси, любов та емоції у розвиток футболу. Закарпаття – центр Європи в Україні і хотілося б аби у топ-чемпіонаті країни був представник і цього регіону. Приємно, що у «Минаї» грає велика кількість закарпатських футболістів і це говорить про те, що клуб робить хороші акценти у своєму розвитку та цілях».

Також Андрій Павелко зазначив, що в наступному сезоні на стадіоні «Минай» можна буде проводити міжнародні турніри.

«Хочеться аби сюди приїжджали хороші команди і таким чином популяризувало цей край, - зазначив він. - Наприклад, на нашій зустрічі пролунала хороша ідея, щоб наступного сезону Закарпаття приймало турнір імені Баннікова серед молодіжних команд і є мета запросити сюди команди Польщі, Угорщини, Словаччини, Румунії».

Наприкінці візиту голова УАФ додав: «Я приємно вражений побаченим, відношенням цих людей і не приховую, що такі приклади любові до футболу важливі для його розвитку».

Залишилося задоволеними візитом і керівництво клубу. «Ми завжди раді поважним гостям, - розповів президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк. - Задоволені, що голова УАФ високо оцінив і стадіон, і інші інфраструктурні об’єкти клубу. Для нас важлива оцінка спеціалістів аби ми розуміли чи йдемо правильним шляхом у розвитку клуба. Сподіваємося, що це не останній візит футбольного керівництва на стадіон «Минай».

Поважний гість завітав до закарпатського "Минаю"




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: