Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чоловіки в Україні заробляють більше, ніж жінки: стало відомо на скільки

Чоловіки в Україні заробляють більше, ніж жінки: стало відомо на скільки

Чоловіки в Україні заробляють на 21% більше, аніж жінки. Водночас у країнах Євросоюзу різниця між розмірами зарплат чоловік і жінок становить 16%.

Працювати над усуненням гендерного розриву в оплаті праці в Україні готове Міністерство соціальної політики, заявила профільна міністерка Юлія Соколовська.

Тож Мінсоцполітики домовилося з Міжнародною організацією праці про співпрацю, зокрема щодо вдосконалення української нормативної бази, стратегічного консультування на основі статистики та проведення аналітичних досліджень.

Рівність, прозорість та справедливість – основа діяльності нашої команди. Ми готові до співпраці, аби впроваджувати передові світові практики і ліквідувати розрив у оплаті праці чоловіків та жінок, – заявила Соколовська.

Зауважимо, що мінімальна зарплата в Україні з 1 січня Мінімальна зарплата і прожитковий мінімум: що закладено у держбюджеті 2020 становитиме 4723 гривні на місяць або 28,31 гривні за годину. Такі розміри мінімалки закладені у державному бюджеті на 2020 рік.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: