Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шукаємо корпоративні подарунки: основні поради із пошуку презентів для колег

Шукаємо корпоративні подарунки: основні поради із пошуку презентів для колег


Шукаєте, яким чином можете порадувати своїх колег по роботі в честь якогось свята чи важливої в житті компанії події? Зазвичай, дарування презентів – це один із найголовніших аспектів корпоративної етики, який успішно імплементувала велика кількість українських компаній для того, щоб покращити та зміцнити взаємовідносини між працівниками та керівним персоналом.

Однак, проблема з вибором презентів залишається, оскільки дуже важко відшукати дійсно гарні подарунки, які здатні порадувати та здивувати своїх адресатів. При цьому, ми не завжди маємо достатньо часу, щоби як слід організувати пошуки необхідних презентів по різним причинам. Саме тому, сьогодні ми детально поговоримо про те, як правильно вибрати корпоративні подарунки без зайвої втрати часу та сил, а також розповімо про такий варіант корпоративного презенту, як подарунковий сертифікат Onecard, про який детальніше можна дізнатися на https://onecard.gift/korporativnyye-podarki.

Як обрати корпоративні подарунки?

Насамперед, перед тим, як починати шукати необхідні варіанти корпоративних подарунків, вам необхідно запам’ятати, що обрати гідні презенти не так просто, як може здатися на перший погляд. Саме тому, ми рекомендуємо почати думати про те, що необхідно вибирати презенти, приблизно за 3-4 тижні до дати настання свята чи важливої події, оскільки так ви можете створити необхідний на пошуки запас часу, та матимете змогу подивитися якомога більше доступних варіантів, вибравши серед них найкращі. Також, намагаючись знайти корпоративні презенти для колег, радимо скористатися наступними рекомендаціями:
1. Не думайте, що зможете вгадати побажання та уподобання адресата. Досить легко потрапити у пастку під назвою «я точно знаю, чого хоче мій колега». Замість цього, спробуйте поговорити з друзями та близькими для адресата людьми, або, на крайній випадок, задайте декілька навідних питань, щоби дізнатися чого потребує людина в цей момент.
2. Бажано, щоби вибраний вами подарунок був нестандартним та виділявся серед інших. Важко вразити когось презентом, який дарують із року в рік. Саме тому, намагайтеся бути оригінальним та використовувати фантазію, або скористайтеся послугами інтернет-магазинів, які спеціалізуються на виготовленні оригінальних, корпоративних презентів на замовлення.
3. Запам'ятайте – корпоративний презент не повинен бути занадто дорогим. Такі подарунку ставлять людину в незручне становище, оскільки адресат буде вважати, що повинен презентувати вам не менш коштовний варіант.
4. Вра^-^те інтереси, захоплення та хобі людини, якій будете вибирати подарунок. Таким чином, ви зможете зацікавити адресати, що автоматично зробить ваш презент вдалим та привабливим.

Мультибрендовий подарунковий сертифікат від Onecard – найкращий варіант корпоративного подарунку

Згодні з тим, що в нас не завжди є вдосталь часу на те, щоб відповідально поставитися до вибору корпоративних презентів? На допомогу в такій ситуації може прийти мультибрендовий подарунковий сертифікат від компанії Onecard, завдяки якому ви можете передати право вибору необхідних подарунків адресату. За допомогою подарункового сертифікату ваші колеги зможуть самостійно обрати товари та послуги, які зацікавили. Користуватися сертифікатом можна протягом 500 днів з моменту активації в магазинах популярних брендів, серед яких Concert Ua, Penti, ARGO, Walker, Tommy Hilfiger, United Colors of Benetton, Eldorado, Prostor, Lee Cooper, OKKO, Monsoon, InterSport, Mango, WOG та інші.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: