Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українці становлять 60% із загальної кількості іноземців, що бажають працювати в Угорщині

Українці становлять 60% із загальної кількості іноземців, що бажають працювати в Угорщині
У цьому році кількість іноземців, що приїжджають в Угорщину з метою працевлаштування, може наблизитися до 75 тис.

Українці становили 60% претендентів на дозвіл на проживання з метою працевлаштування в Угорщині серед представників інших країн. Про це повідомляє MFOR.

Всього заявки подали 29 378 українців.

Видання зазначає, що українці, на відміну від представників інших країн, більш легко "інтегруються в угорський ринок праці".

До кінця 2019 року прогнозують 75 тисяч заявок на ВНП з метою працевлаштування.

Як повідомлялося, за даними Державної міграційної служби з початку 2019 року на постійне місце проживання в Угорщину переїхали 253 українця.

В 2018 році Україна висловила протест через створення в угорському уряді посади уповноваженого міністра, який відповідальний за розвиток Закарпатської області. Київ розцінив це як втручання у внутрішні справи.

Раніше цієї події стало відомо, що у консульстві Угорщини в Берегові громадянам України видають угорські паспорти, а сама процедура супроводжується урочистостями на честь отримання другого громадянства та інструкціями – не повідомляти про отримання документів українській владі.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: