Вхiд на сайт
Авторизацiя

Водоканал Ужгорода інформує про зміну тарифів

Водоканал Ужгорода інформує про зміну тарифів
З 22 вересня 2019 року набрали чинності тарифи встановлені рядом водоканалів 17 вересня 2019 року на відкритому засіданні НКРЕКП, і тепер вони становлять 26,80 грн. за 1 куб. м (з ПДВ).

Згідно із Законом України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», НКРЕКП є органом державного регулювання діяльності у сферах енергетики та комунальних послуг. НКРЕКП відповідно до покладених на неї завдань установлює тарифи на комунальні послуги для суб’єктів природних монополій та суб’єктів господарювання на суміжних ринках, ліцензування діяльності яких здійснюється НКРЕКП.

Постановою НКРЕКП від 17.09.2019 р. №1968 «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року №1141 КП «Водоканал м. Ужгорода» встановлено тарифи:

на централізоване водопостачання – 17,63 грн. за 1 куб. м (з ПДВ);
на централізоване водовідведення – 8,26 грн. за 1 куб. м (з ПДВ).
Разом – 25,89 грн. за 1 куб. м (з ПДВ).

Тарифи встановлені ряду водоканалів 17 вересня 2019 року на відкритому засіданні НКРЕКП, офіційно опублікуванні в друкованому виданні – газеті «Урядовий кур’єр» від 21 вересня 2019 р.

Набирають чинності з 22 вересня 2019 року.

Тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) залишаються не змінними, а саме:

на послуги з централізованого постачання холодної води – 17,44 грн. за 1 куб м (з ПДВ);
на послуги централізованого водовідведення – 9,36 грн. за 1 куб. м (з ПДВ).
Разом – 26,80 грн. за 1 куб. м (з ПДВ), - інформує адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород».
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: