Вхiд на сайт
Авторизацiя

Асистент головного тренера "Минаю" отримав престижний диплом

Асистент головного тренера "Минаю" отримав престижний диплом

Про диплом повідомили в інформаційному департаменті ФК "Минай".

І ще приємні новини. Асистент головного тренера ФК «Минай» Микола Цимбал цього тижня отримав диплом категорії А UEFA. Він закінчив відповідне навчання у центрі ліцензування Української асоціації футболу, директором якого є провідний спеціаліст Валерій Шамардін.

Категорія А – це одна з найбільших у цій галузі. Вище – тільки PRO, яка дає дозвіл тренувати команди рівня Прем’єр-Ліги.

Як розповів Микола Цимбал, на самому семінарі, за наслідками якого і вручили диплом, слухачі вивчали сучасні тенденції розвитку футболу, ділилися здобутим досвідом, займалися практичними завданнями. Відповідали і на питання екзаменаційної комісії.

«Особисто мене питали про позиційну та швидку атаку, її принципах та організації, - розповів Микола Цимбал. – А також про комунікаційні можливості сучасного тренера».

До речі, паралельно з Миколою у цій же групі навчалися й спеціалісти з Білорусі, Азербайджану, Казахстану та Китаю.

Тепер здобуті знання Микола Цимбал буде реалізовувати на практиці в ФК «Минай».

Асистент головного тренера "Минаю" отримав престижний диплом
Асистент головного тренера "Минаю" отримав престижний диплом




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: