Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дверні петлі для кухонних меблів правила вибору

Дверні петлі для кухонних меблів правила вибору


Які меблеві петлі «ВіЯр», представлені на сайті viyar.ua/catalog/petli/, використовуються для шаф на кухні? Ми перерахуємо особливості їх застосування та різновиди.

Види петель для кухонних шаф

Шафи - предмети обстановки, які зустрічаються на кожній кухні. Ця категорія меблювання призначена для комфортного розміщення посуду, робочого інвентарю, приправ і т.д. Моделі меблів функціональні, надійні, експлуатуються тривалий час. Сучасні петлі накладні створюють певне стилістичне спрямування, яке демонструє рівень оформлення предметів побуту. Сьогодні широко популярні комплектуючі з сталевих сплавів, латунні деталі, які не схильні до іржавіння, довго служать, не ковзають, не змінюють форму, їх установка не складає особливих труднощів.

Петлі для дверей вибирають по функціональності, універсальності їх частин, зовнішнім виглядом. Вони прості в монтажі, регулюються при використанні. Їх форма дозволяє змінювати розташування елементів по вертикалі, горизонталі. Глибину монтажу фурнітури визначають індивідуально для кожного меблевого предмета.
Дверні петлі для кухонних меблів правила вибору

Варіанти петель

Накладні, напівнакладні моделі - класичний варіант, що відкриває дверцята на 90 градусів, підтримує стулки, перешкоджає утворенню перекосу, розташовується всередині меблевих предметів.

У тримача є комфортний вигин біля основи, що дозволяє фіксувати одночасно дві дверні частини, які розкриваються в будь-якому напрямку. Таке часто застосовують в кухонних гарнітурах. На сайті магазина Viyar в Україні можна купити будь-який тип петель за доступною ціною.

Внутрішні і кутові дверні петлі «ВіЯр» включають в комплект шафи з важкими дверцятами, пеналами. Цей варіант елементів схожий на напівнакладне кріплення. Йому властива велика глибина вигину. Монтується всередині меблів, вироби оснащені універсальним механізмом, який можна кріпити під різними кутами. Фабрики-виробники Hettich, Muller та інші пропонують всілякі конфігурації виробів, які визначаються в залежності від необхідності з'єднання певних площин конструкції. Така фурнітура приймає будь-які кути, гарантуючи міцність системи. Можна її доповнити доводчиком, щоб відкривання-закриття дверцят було плавним.

Рояльні, інверсні моделі - застосовують при необхідності відкривання дверцят на 180 градусів. Їх беруть для масивних шаф, тумб. Тримач утворюється з'єднанням 2 пластин, які з'єднані рухомо між собою. Такі моделі вважаються застарілими, тому рідко зустрічаються в нових конструкціях.
Карткові моделі - схожі на рояльний варіант, використовуються в стилі ретро для доповнення обстановки

Штольні і ломберні петлі - обов'язкова частина кухонного гарнітура. Кріплять фасад до фальшпанелів під прямим кутом. Якісні елементи закріплюють дверні конструкції будь-яких розмірів і ваги, забезпечуючи безшумність.

При виборі фурнітури для меблів звертайтеся до консультантів нашого магазину за телефонами, вказаними на сайті!
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (4)
Пользователь offline Станислава Молчанова 3 жовтня 2023 12:56
Не нравится 0 Нравится
Фурнітуру для меблів дійсно потрібно обирати максимально уважно та робити акцент на якості
Цитировать          1
Пользователь offline Виктор Дружинин 4 жовтня 2023 15:21
Не нравится 0 Нравится
Цитата: Станислава Молчанова
Фурнітуру для меблів дійсно потрібно обирати максимально уважно та робити акцент на якості


Так напевно по іншому і бути не може, якщо виробник робить акцент на якості та хоче, щоб його продукція гарно служила та викликала у покупців зацікавленість та позитивні емоції. З промисловою фурнітурою все аналогічно http://uzinform.com.ua/news/2023/08/16/197519.html . Таку краще закуповувати через перевірені ресурси та робити акцент на якості. Сучасна фурнітура має бути функціонально, естетично привабливою, якісною та мати адекватний цінник.
Цитировать          2
Пользователь offline Станислава Молчанова 13 лютого 2024 17:36
Не нравится 0 Нравится
Дійсно ви праві. І ці правила та вимоги стосуються усіх видів петель
Цитировать          3
Пользователь offline Olegek 14 лютого 2024 12:25
Не нравится 0 Нравится
Цитата: Станислава Молчанова
Дійсно ви праві. І ці правила та вимоги стосуються усіх видів петель

Правильно вы сейчас написали! Я вот сейчас читаю про разновидности промышленных петель http://worldtranslation.org/news/11116-raznovidnosti-i-primenenie-promyshlennyx
-petel-v-razlichnyx-otraslyax.html
и подумать даже не мог, что сфера их применения настолько широка! Оказывается промышленные петли задействованы в процессе возведения зданий и мостов. Они нужны при проведении грузоподъёмных работ. Так же именно с помощью промышленных петель фиксируется медицинское и спортивное оборудование. Я реально многое прочитал впервые...
Цитировать          4
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: