Вхiд на сайт
Авторизацiя

Переваги державних закупівель Прозоро

Переваги державних закупівель Прозоро

Сучасний світ досить активно інтегрувався в електронний формат життя. Більшість повсякденних побутових задач може виконувати звичайна техніка. Зважаючи на велику купу справ і обмеженість часу, то можливість перевести усе навколо в електронний формат відкриває і дарує низку неабияких переваг.

Одним із корисних винаходів, є створення державних онлайн закупівель. Такі електронні торги є великою необхідністю у сучасному комерційному світі.

Вони відіграють важливу роль, як для економіки країни, так і для бізнес середовища. Тендери, котрі держава виставляє на подібний аукціон - це певні замовлення на закупівлю чогось, що необхідно для виконання обов'язків органів влади. Наприклад, необхідно провести ремонт шкільного будинку. Держава може виставити такий лот на аукціон, а будівельні компанії у відповідь пропозицію матеріалів на такі ремонтні роботи і свій прайс-лист. Далі відбувається прозорий і відкритий аукціон на платформі https://smarttender.biz/publichni-zakupivli-prozorro/. Так, історія з державними закупівлями існує набагато довше і в деяких моментах це зовсім не новина. Але, переведення її в електронний формат - це зовсім новий і якісний рівень торгів.

Переваги онлайн платформи Прозоро

Прозоро - це ефективне майбутнє плідної співпраці приватного бізнесу і держави, котре настало вже сьогодні. У такому онлайн аукціоні є низка своїх переваг:

1. Це відкриті торги.

2. Кожна особа, котру зацікавило замовлення, може виставити свою пропозицію.

3. Наявність чесного конкурентного середовища.

4. Наявність переговорів під час торгів і оформлення договорів.

5. Замовник володіє достатнім обсягом інформація про учасників торгів.

6. Результатом проведення таких онлайн торгів - є укладання договору з одним із часників.

Важливою умовою для торгів є наявність конкурентів. У даному аукціоні має приймати участь як мінімум два учасники. Тоді вони зможуть відбутись.

Перевагою таких відкритих онлайн торгів є доступ до системи інформації цих торгів. Тобто, кожен, хто виявить бажання перевірити справедливість проведення аукціону і його правочинність, має можливість зайти на сайт Прозоро та переглянути всю інформацію стосовно конкретного аукціону. Будь-які данні, котрі вводяться в систему, не можливо видалити чи змінити. Тому фальсифікації і викривлення інформації у випадку з електронними торгами точно не може бути.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: