Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рукавиці для боксу: чим керуватися при виборі

Рукавиці для боксу: чим керуватися при виборі


Для будь-якого сучасного виду спорту необхідно мати в наявності відповідну екіпіровку і бокс тут не є виключенням. Сьогодні купити боксерські рукавиці не складе особливих проблем, оскільки місцевий ринок надає велика їх різноманітність. Але їх велика безліч створює певні проблеми вибору. Спробуємо розібратися, як правильно вибрати боксерські рукавиці.

Замінник шкіри або натуральна шкіра?


Головна перевага шкіряних рукавиць при зіставленні з аналогом із замінника шкіри полягає в довговічності. Шкіряні рукавиці для боксу прослужать своєму володареві набагато довше. Також є і другорядні позитивні якості, наприклад, шкіра має пористу структуру, що дає можливість кисті дихати під час тренувань. Варто відзначити, що натуральна шкіра має властивість розтягуватися, тому краще не купувати рукавиці на розмір більше.

Мета покупки рукавиць для боксу


Рукавиці для боксу можуть купуватися для різних цілей, залежно від якої і вибирається та або інша модель спортивної екіпіровки:
  • Універсальні моделі. Такий варіант підійде як для тренувань на мішках, так і для проведення спарингів. Як наповнювач в універсальних рукавичках використовується поліуретанова крихта. Навіть при сильних навантаженнях такий наповнювач не деформуватиметься і не руйнуватиметься. Якщо ж підбирається модель для спарингів, то краще взяти рукавицы на розмір більше;
  • Для тренувань на мішку. Для таких цілей, як правило, використовуються битки. Якщо ж застосовуватимуться рукавиці, то краще звернути увагу на моделі з максимально жорстким наповнювачем. Так ви збільшите їх довговічність;
  • Для проведення спарингів. Для таких цілей краще брати моделі з м'яким наповнювачем або ж придивитися до аналогів універсального типа.


Висновок


Краще всього для тренувань підібрати універсальні моделі боксерських рукавиць, оскільки їх можна використовувати при спарингах і на мішках. Такі моделі коштуватимуть трохи дорожче, але їх довговічність з часом окупиться. До того ж дана категорія характеризується найбільшим асортиментом, так що будь-який спортсмен зможе підібрати для себе найбільш оптимальну модель.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: