Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вибір куртки на зиму: стиль та комфорт навіть найбільш морозними днями

Вибір куртки на зиму: стиль та комфорт навіть найбільш  морозними днями


З приходом холодів слід задуматись про придбання зимової куртки. Дизайнерське різноманіття дозволяє сьогодні легко вибрати зимові куртки на будь-який смак. А от до практичних характеристик необхідно підходити серйозно та відповідально. Від того, яким буде матеріал верху та наповнювача, залежить те, наскільки надійно верхній одяг захищатиме від нюансів зимової погоди.

Матеріал верху: яким він повинен бути?


Від матеріалу верху вимагається, щоб він був вітро-та водонепроникним, а також добре утримував тепло. Таким критеріям відповідають сучасні синтетичні матеріали – нейлон, поліестер, мікрофібра, мембранна тканина, текстиль, просочений спеціальними компонентами. Особливої уваги заслуговують мікрофібра та мембранна тканина, оскільки вони здатні забезпечити хорошу вентиляцію, при цьому зберігаючи тепло. Бавовна, хоча й гігієнічна і дихаюча, підходить лише для ранньої зими, тому що пропускає холодне повітря і вологу від опадів.

Наповнювачі: види та характеристики


Пух і перо є традиційними варіантами, які добре бережуть від холоду, однак не підходять людям, які страждають алергією. Серед штучних наповнювачів популярністю користуються тінсулейт та холофайбер – вони легкі, гіпоалергенні та прості в догляді. Тінсулейт захищає від морозів до -40 градусів, а холлофайбер – до -25. Подібними до холлофайбера особливостями володіють файбертек, ізософт та інші замінники пуху. Найдоступнішим утеплювачем є синтепон, який годиться для європейських зим з температурами до -20 градусів.

Загальна якість виробу: на що треба звернути увагу


При покупці куртки потрібно оцінити шви та фурнітуру. Всі стібки мають бути рівними та міцними, а фурнітура – якісною. При наявності дефектів (зачіпок, вирваних ниток, ненадійно закріплених ґудзиків и т.д.) розумно відмовитись від придбання: імовірно, вже після першого прання такий одяг втратить свій вигляд. Щоб перевірити щільність і рівномірність розподілення наповнювача по всій площі виробу, необхідно його прощупати руками: утеплювач не повинен бути збитим у грудки, або ж залишати «пустоти».
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Виктор Дружинин 12 вересня 2019 16:23
Не нравится 0 Нравится
Очень полезная статья. Автора благодарю. По себе знаю - лучше купить качественную вещь и носить её несколько сезонов, нежели каждый год выбрасывать деньги неизвестно на что....
Цитировать          1
Пользователь offline Станислава Молчанова 13 вересня 2019 15:32
Не нравится 0 Нравится
И я такая же. Сначала внимательно изучаю ассортимент магазинов, ценовую политику, и только лишь потом делаю покупку. Так и сейчас - понравился мне отзыв на тёплое пальто от МИА МОДА https://anabel-shop.com.ua/mia-moda-reviews - буду заказывать его. Тем более что цена на него сейчас снижена в Анабель на 5%, там до 15 сентября включительно эта скидка будет действовать на весь ассортимент. А у кого клубная карта есть (у меня нет пока...) - то 12% скидки можно получить! Выгодно, согласитесь? И пальто реально очень красиво и женственно смотрится. Ещё и мой любимый синий цвет. Узнала ещё, что при первом заказе одной единицы магазин делает 100 грн. скидки, а при покупке двух - 200 грн. при условии оформлении подписки на новости. Нужно ловить такие моменты))
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: