Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шпалери Раш: широкий вибір рішень для будь-якої кімнати

Шпалери Раш: широкий вибір рішень для будь-якої кімнати


Плануючи оформлення чи ремонт у квартирі, важливо продумати багато питань, в тому числі правильно вибрати настінне покриття. Шпалери є традиційним матеріалом, який, тим не менш, не втрачає популярності уже багато років. Серед виробників варто звернути увагу на німецьку марку Rach. В асортименті бренду представлене велике видове розмаїття даної продукції: паперові, вінілові, текстильні і флізелінові шпалери, виконані в оригінальних дизайнах. Незаперечний плюс виробів Раш – це висока якість, незалежно від цінової категорії. Завдяки цьому можна придбати оптимальний варіант для кожного із приміщень в домі чи квартирі, залежно від особливостей кімнати і обраної для неї стилістики.

Які переваги шпалер Раш для оформлення інтер’єру?


Серед головних позитивних моментів слід виділити:
  • Великий перелік дизайнів
    Щороку випускається декілька нових лінійок, в яких відображаються свіжі тенденції в дизайні інтер’єрів. Це як авангардні полотна, так і класичні: знайдеться варіант на всі смаки.
  • Наявність тематичних колекцій, що спрощує вибір для певної кімнати
    Колекції об’єднані єдиною тематикою, яка передає загальну концепцію. Тому, плануючи оформлення кімнати, наприклад, в середземноморському стилі, можна відразу брати до уваги колекцію RIVERA, а щоб створити атмосферу безтурботності і відпочинку, якнайкраще підходить лінійка Lazy Sunday.
  • Тривале збереження початкового вигляду
    Правильно підібравши шпалери для тої чи іншої кімнати, можна розраховувати на те, що приміщення ще довго не потребуватиме ремонту, тішачи своїм красивим виглядом. Так, на кухню варто зупинитись на флізелінових чи вінілових покриттях, стійких до підвищеної вологи. А от у вітальні можна не обмежувати себе, і керуватись лише естетичними вподобаннями.


Якість і краса: гармонійне поєднання


Як елітні, так і бюджетні моделі відповідають вимогливим європейським стандартам. Шпалери Раш довговічні, екологічно безпечні, просто наклеюються та демонтуються. В сукупності всі ці переваги роблять дане настінне покриття одним із кращих серед аналогів інших торгових марок.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: