Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сенсаційна українська тенісистка з рекордом виграла престижний турнір

Сенсаційна українська тенісистка з рекордом виграла престижний турнір
Українська тенісистка Дарiя Снігур виграла одиночний титул на турнірі ITF з призовим фондом 25 000 доларів в ізраїльському Кирьят-Шмоні.

У фіналі 17-річна киянка за 58 хвилин здолала другу ракетку турніру Майю Лумсден 6:1, 6:4. У другому сеті Снігур програвала 2:4, після чого взяла чотири гейми поспіль.

Цей титул став для Дарiї четвертим на професійному рівні і третім в поточному році. За перемогу наша співвітчизниця заробила 50 очок. Це дозволить дівчині увійти в топ-330 світової класифікації, що є для неї особистим рекордом.

Нагадаємо, що в липні Даша створила грандіозну сенсацію, вигравши юнацький Wimbledon. Снігур обіграла у фіналі американку Алексу Ноель (6:4, 6:4), поступаючись в першому сеті 1:4, а в другому 0:3.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: