Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі в Ужгороді п'яний водій зіткнувся з каретою швидкої

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Закарпатської області.

Вночі в Ужгороді п'яний водій зіткнувся з каретою швидкої

Вчора, близько 22:30, патрульні отримали повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Собранецька та Митна в Ужгороді.

Прибувши на місце події, з’ясувалося, що водій автомобіля Фольксваген виїжджав із другорядної дороги та допустив зіткнення з каретою швидкої, яка рухалась по головній. Після цього, винуватець автопригоди зник із місця ДТП. На щастя, у кареті швидкої ніхто не постраждав.

Екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування на даний транспортний засіб, і вже близько опів на першої ночі виявили дане авто, з відповідними механічними пошкодженнями, поблизу площі Петефі.
У ході спілкування, патрульні виявили у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти відповідний огляд у медичній установі. Висновок – чоловік нетверезий.

На нього патрульні склали одразу кілька адміністративних матеріалів. Зокрема, за скоєння ДТП (ст.124 КУпАП), за залишення місця ДТП (ст.122-4 КУпАП) та за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП).
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: