Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двох людей виявили рятувальники Закарпаття у місцевих водоймах: чоловіки втонули

Двох людей виявили рятувальники Закарпаття у місцевих водоймах: чоловіки втонули

Про це повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

28 серпня фахівці водолазно-рятувального відділення м. Ужгород аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС Закарпаття вилучили тіло потопельника з місцевого ставка та передали правоохоронцям.
Трагічний випадок трапився на водоймі, що в с. Верхній Коропець Мукачівського району ще 26 серпня. Пошуки, які тривали упродовж 27 серпня, бажаних результатів не дали, оскільки рятувальникам не відразу було вказано орієнтовне місце утоплення людини, а площа водойми займає близько гектара з максимальною глибиною до п'яти метрів.

Учора вранці представники ДСНС на надувному човні провели пошукові роботи та за допомогою багра й рятувальної мотузки дістали тіло 21-річного мешканця с. Ключарки Мукачівського району.
Подібний трагічний випадок трапився учора, 28 серпня, поблизу с. Велятино Хустського району. Там, у р. Тиса, втопився 53-річний місцевий мешканець. Тіло потопельника з води вилучили односельці.

Детальні обставини пригод та причини смерті людей встановлюють правоохоронці.

На сьогодні, з початку року на водних об'єктах Закарпаття вже потонула 21 людина. Хвилює те, що купальний сезон вже майже позаду, а краяни продовжують гинути на воді.
Щоб відпочинок на воді був радісним, приємним, а головне – безпечним, Управління ДСНС України в Закарпатській області в черговий раз звертається до всіх громадян з проханням: відпочиваючи, дотримуйтеся заходів безпеки. Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями. Пам’ятайте, що від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо.

Двох людей виявили рятувальники Закарпаття у місцевих водоймах: чоловіки втонули


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: