Вхiд на сайт
Авторизацiя

Раптово вибіг на дорогу: на Закарпатті водій збив п'яного пішохода

Раптово вибіг на дорогу: на Закарпатті водій збив п'яного пішохода
На автодорозі Київ-Чоп, за межами села Пасіка Свалявського району, водій автомобіля «Toyota Camry» наїхав на пішохода, який вибіг на проїжджу частину дороги. За фактом автопригоди у поліції розпочато слідство.

Вчора ввечері, близько 23.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожню автопригоду з потерпілими на автотрасі Київ-Чоп, неподалік села Пасіка Свалявського району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи відділення з’ясували, що 36-річний водій автомобіля «Toyota Camry», мешканець Хмельницької області, рухаючись у напрямку м.Київ, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пішохода, який раптово вибіг на дорогу. Травмованим виявися 45-літній житель села Березники, що на Свалявщині. Чоловіка доставлено до травматологічного відділення районної лікарні. За висновками медиків - пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик Свалявського відділення поліції. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Раптово вибіг на дорогу: на Закарпатті водій збив п'яного пішохода

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: