Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордоннику пропонували чималий хабар

На Закарпатті прикордоннику пропонували чималий хабар
Сім тисяч гривень пропонували прикордоннику на Закарпатті за незаконне переміщення цигарок до Румунії.


Сьогодні в смт Солотвино Тячівського району спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» Держприкордонслужби України та слідчих слідчого відділу ГУ НП України у Закарпатській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону, реалізовано матеріали кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 ККУ, розпочатого за заявою прикордонника.

Зокрема на гарячому затримано громадянина України під час надання військовослужбовцю одного з підрозділів охорони державного кордону Мукачівського прикордонного загону неправомірної вигоди у розмірі 7000 гривень за сприяння в незаконному переміщенні контрабандних тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії.

Тривають невідкладні слідчі дії, інформує Державна прикордонна служба України.


На Закарпатті прикордоннику пропонували чималий хабар
На Закарпатті прикордоннику пропонували чималий хабар

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: